A la nostra empresa ens renovem. ajudem. valorem.

SIPE va nèixer l'any 2010 amb la idea d'oferir millor servei a les empreses, el manteniment informàtic, l'aplicació de noves tecnologies per resoldre tasques del dia a dia i la resposta ràpida a les incidències segueixen essent els nostres principals valors, sempre treballant amb el client com si fossim part del seu equip.


Qui Som

Som un equip jove, format per tècnics amb amplia experiència que aporten la seguretat i tranquilitat que la feina sempre està ben feta. Sabem que la tecnologia evoluciona ràpidament i estem sempre en continua formació per poder oferir el millor suport als nostres clients. Sabem fer que els sistemes funcionin correctament, pero també de manera segura, la seguretat informàtica és un dels nostres valors, i tenim clar que protegir la informació dels nostres clients és clau, des del més senzill antivirus fins a politiques de seguretat, prevenció de fuga d'informació, vpn's segures, firewalls, etc.

Per nosaltres cada client és especial i treballem perque així ho percebi. No tenim una recepta vàlida per tothom, estudiem cada client i treballem al seu costat per aportar valor a la tecnologia. Des de l'auditoria inicial on fem un estudi del que disposa i necessita el client, busquem les solucions que més s'adapten a les necessitats de l'empresa, tant a nivell de funcionalitats com a nivell de costos, això ens permet oferir la millor tecnologia al millor preu.


La nostra Història